Smartphone met een sim only nemen

Als je tegenwoordig geen smartphone hebt, dan hoor je er niet meer helemaal bij. Smartphones zijn er in diverse soorten en maten. Denk aan een iPhone, die toch behoorlijk populair is. Of de andere telefoon toestellen, zoals de telefoons van Android.

Veel mensen hebben tegenwoordig al een smartphone en betalen daar een maandelijks bedrag voor. De telefoon zat dan inbegrepen bij het abonnement dat ze hebben bij hun provider. Deze prijzen zijn vaak behoorlijk hoog. Zeker als je het vergelijk met sim only, dan zijn de tarieven namelijk veel lager voor. Je betaald in dat geval enkel voor het bellen en de internet bundel. Niet voor de telefoon.

Sim only met internet nemen

sim only smartphoneOok als je graag internet op je telefoon wilt (en dat wil je), dan is dit ook gewoon mogelijk via een sim only abonnement. Grote kans dat de provider waar je momenteel zit ook deze vorm van abonnementen aan kan bieden. Er zijn daarnaast ook verschillende andere aanbieders die zich puur en alleen richten op de sim only markt. Deze zijn vaak nog scherper geprijsd. Het is dus zeker aan te raden om eens rond te kijken op diverse vergelijkingswebsites om te bepalen wat de beste keuze voor jou is.

Wat als je geen telefoon hebt?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je geen telefoon hebt om je sim only in te gebruiken. Dat is een probleem, want je moet uiteraard wel kunnen bellen. Zonder telefoon zal dat lastig worden. Je huidige telefoon is misschien wat traag geworden door de tijd heen, maar je hebt altijd nog de optie om deze te resetten zodat deze weer als nieuw is. Ook zijn er diverse oudere modellen smartphone te krijgen die je met een flinke korting kunt aanschaffen. Zo kun je veel op de prijs besparen en toch zeer voordelig bellen met je smartphone.