Is uw website klaar voor het nieuwe jaar?

Het nieuwe jaar is aangebroken, en u wilt starten met een nieuwe website voor uw bedrijf. Een goed idee, want de ontwikkelingen op het web staan zeker niet stil. Ontwikkeling gaan vaak erg snel, en het kan dus zijn dat uw huidige design niet meer overeenkomt met de standaard. Het kan er ook voor zorgen dat klanten geen contact met u opnemen. Iets dat u natuurlijk zoveel mogelijk wilt voorkomen. U wilt groeien in het komende jaar, en dat bereikt u niet met een sterk verouderde website.

Online marketing bij nieuwe website

online designBij de ontwikkeling van een nieuwe site is het tevens geen slecht idee om na te denken over de marketing via het internet. Er zijn veel kanalen waarmee u marketing kunt voeren voor uw website. Er komen ook steeds nieuwe kanalen bij.

Maar in feite komt het hier op neer: u bent op zoek naar gerichte bezoekers op uw website, die klanten kunnen worden. De kwaliteit van de bezoekers is dus van groot belang. Als uw bedrijf in Antwerpen gevestigd is, dan bent u waarschijnlijk niet geïnteresseerd uit een bezoeker uit India (als u lokaal zaken doet). Bij een website maken, kan uw designer hier rekening mee houden. Uw website wordt dan geoptimaliseerd voor Google.

Adwords + Organische vindbaarheid

Google is verreweg de meest krachtige manier van het verkrijgen van bezoeker. Bij het webdesign is het dan ook belangrijk om direct aan de slag te gaan met een online marketing campagne.

Bijvoorbeeld het advertentie programma van Google (Adwords) kan daarbij hulp bieden. Naast Google kan ook Facebook en andere sociale kanalen zorgen voor gerichte bezoekers. Informeer naar de mogelijkheden bij uw online marketing of webdesign bedrijf in de regio Antwerpen.